coacervates
Titel | Influence of environmental stresses on enzymatically crosslinked coacervates | |
Kurzbeschreibung | Enzymatic crosslinking may be a valuable tool to improve functional properties of biopolymer coacervates. Therefore, the purpose of this study is to determine the influence of various environmental stresses (e.g., pH, heat, salt, freeze-thaw cycling) on particle size, particle charge and microstructure of enzymatically crosslinked coacervates. This work will include using following methods: light scattering, particle electrophoresis, and optical microscopy. | |
Schlagwörter | Coacervates, biopolymers, enzymatic crosslinking, stability | |
Fachgebiet | Technologie funktioneller Lebensmittel | |
Fg. Leiter/in | Prof. Dr. Jochen Weiss | |
Betreuer/in | Dr. Hanna Salminen | |
projektspezifische Lernziele |
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falls vorhanden Anzahl der Teilprojekte | Gruppengröße pro Teilprojekt | |
Max. Anzahl Studierende | 1 | |
Arbeitsaufwand [h] pro Studierenden | 50 h | |
geplanter Projektstart | 4. Juni 2012 | geblockt |
geplantes Projektende | - | |
Anmerkungen an Studierende | Die Arbeit soll in englischer Sprache abgefasst werden. |